110
110
5

Echte post, heerlijk!

€1,435 of €1,250 goal

Raised by 113 people in 22 days
Echte post is zo heerlijk om te sturen én te krijgen! Een sms of berichtje op sociale media voor een verjaardag, om succes te wensen of om te laten zien dat je er bent voor de andere, kan niet tippen aan een echt kaartje met korte of lange persoonlijke boodschap.

Na het succes van mijn eerste eigen reeks postkaarten met als thema 'sterkte' https://www.madebyellen.be/e-l-l-e-n-kaartenset-sterkte.html , kwam er steeds meer vraag naar kaartjes in dezelfde stijl voor vrolijke gelegenheden: verjaardag, pensioen, een feestje, succes, .. De ontwerpjes zijn klaar (met dank aan Lore voor het tekenen van haar 'Blupjes') maar kwalitatief drukwerk is niet goedkoop, vandaar deze oproep.

Heb jij mee zin om van kaartjes sturen opnieuw een gewoonte te maken? Per schijf van €10 ontvang je een setje van deze 22 postkaarten gedrukt op stevig papier van 400gr/m2 met een matte vernislaag over. Dat is dus minder dan een halve euro per kaartje!

De voorverkoop/crowdfunding loopt tot en met 6 juni 2019 waarna de kaartjes zullen worden gedrukt. Indien het volledige bedrag niet wordt opgehaald, krijg je toch gegarandeerd het pakketje! Afhalen kan dan in de winkel of verzending is mogelijk voor €2,5.

Betalen kan via dit platform enkel met Visa of Mastercard. Indien je dit niet hebt, mag je even mailen voor het rekeningnummer zodat ik de betaling in jouw naam kan doen & je toch zeker bent van het pakketje.

Alvast bedankt!
e l l e n
+ Read More
Het grootste deel van de kaartjes werd al geleverd maar jammer genoeg ontbreken er nog enkele. Van zodra de setjes klaar liggen voor afhaling & verzending, laat ik meteen iets weten!
+ Read More
We zijn er bijna :-D Als iedereen nog 1 keer reclame zou willen maken, dan halen we het eindbedrag hopelijk tegen morgenavond.. Alvast bedankt om mee te doen!
+ Read More
Hallo!

Jammer genoeg kan je via dit platform enkel met ViSA of MasterCard betalen. Indien je dit niet ter beschikking hebt, mag je een mailtje sturen voor een alternatieve weg zodat je zeker je pakketje kan reserveren!

Thx, e l l e n
+ Read More
Read a Previous Update

€1,435 of €1,250 goal

Raised by 113 people in 22 days
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
KV
€10
Katrien De Vos
10 days ago
EJ
€10
Els Janssens
11 days ago
SP
€10
Shana Van Puyvelde
12 days ago
KR
€10
Kim De Ranter
12 days ago
RH
€10
Reina Horinga
12 days ago
SE
€10
San Eyckmans
12 days ago
VJ
€10
Vanessa De Jongh
12 days ago
KD
€20
Katrien Decoene
12 days ago
KV
€10
Katrien Vercauteren
12 days ago
NM
€10
Nicky Mertens
12 days ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.