27
27
2

Dansschool Movimento mag naar het WK in Blackpool

€575 of €10,000 goal

Raised by 21 people in 2 months
Created May 4, 2019
38853272_1556969062194879_r.jpeg
38853272_155696944999069_r.jpeg

Wij zijn leerlingen van Dansschool Movimento uit Sint-Laureins, die werd opgericht in 2010 en onder de artistieke leiding van de jonge choreografe Talitha De Decker staat. Hier wordt een groot aanbod aan lessen en stijlen voorzien, voor elk wat wils.  In enkele jaren tijd is de school uitgegroeid tot een plaats waar het groepsgevoel echt centraal staat.
 
Vorig jaar richtten we ook een competitieteam op. Wat startte als een groot avontuur - met dansers die met een klein hartje, maar vol verwachtingen deelnamen aan hun allereerste danswedstrijd - is ondertussen uitgegroeid tot een selectie voor de Wereldkampioenschappen van UDO in Blackpool in de UK. Voor een dansschool uit het Vlaamse Meetjesland is dit een ongelooflijke en unieke ervaring… Twee van onze competitieteams mogen deelnemen aan dit WK en daar is iedereen uiteraard bijzonder fier op.

De hele trip brengt natuurlijk een kostenplaatje met zich mee.  Natuurlijk willen we alle dansers de kans geven om mee te kunnen doen aan deze onvergetelijke ervaring.  Op deze manier kunnen we België qua danstalent ook op de kaart zetten op een Wereldkampioenschap!! Hiervoor gaan we echt alles geven!! Een groep ouders en begeleiders gaat mee om de kids te begeleiden op deze reis en hun deelname aan dit grote WK dat plaatsvindt van 22-25 augustus 2019. Hoe sneller we hier geld voor kunnen verzamelen hoe beter, dus we hopen op uw sympathie en steun voor deze jonge talenten...
 
Onze globale kostenraming kunnen we per persoon opsplitsen in:

·     100€ voor de inschrijving
·     100€ voor vervoer (we kiezen voor de goedkoopste optie, nl de bus)
·     250€ logement voor 5 nachten (we kiezen voor caravans waarin we met een minimum van 6 personen kunnen overnachten)
·     50€ marge voor onvoorziene omstandigheden
 
Het totale kostenplaatje per danser wordt hiermee geschat op 500€. Er zijnin totaal 30 superenthousiaste en gedreven jonge talenten die hun uiterste best willen doen om daar een mooie plaats te verzilveren! Ze zijn nu al hard aan het trainen en ondernemen ook zelf actie om geld in te zamelen (snoep- en koekenverkoop, after-work party en fuif, sponsoring bij lokale bedrijven...).

Het gaat hier om een project dat we absoluut willen realiseren voor onze hardwerkende dansers die na al hun inspanningen hun plaats op dit WK dubbel en dik verdiend hebben. Sommigen van hen koesteren zelfs ambities om in het kunstonderwijs verder te gaan. Dit avontuur zal voor hen allen een bijzonder grote toegevoegde waarde hebben en hen een immense ervaring bezorgen in de danswereld.
 
Onze dansers zijn u nu al eeuwig dankbaar!!!
 
+ Read More

€575 of €10,000 goal

Raised by 21 people in 2 months
Created May 4, 2019
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
CW
€20
Carl Van de walle
1 month ago
BV
€50
Babette van veen
1 month ago
€10
Anonymous
2 months ago
CC
€30
Christian Celini
2 months ago
€20
Anonymous
2 months ago
KD
€15
Kurt Denolf
2 months ago
BV
€50
Bart Vinck
2 months ago
€50
Sofie Vanhyfte
2 months ago
€25
Veronique Norga
2 months ago
JC
€25
Johan Claeys
2 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.