Crida solidària per a una família LGTBI en asil

€468 of €500 goal

Raised by 15 people in 3 months
Created April 8, 2019
Families LGTBI
on behalf of Rodrigo Araneda Villasante

L'FLG-Associació de Famílies LGTBI  som una associació que ofereix un espai segur de trobada, acolliment, formació i apoderament a les famílies LGTBI. Promovem la normalització de les famílies lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals, en tots els àmbits de la societat, i treballem per la plena igualtat en drets i obligacions de les famílies i els seus infants.

Fa 3 setmanes, vam saber per part d'ACATHI  de la situació urgent d'una família LGTBI sol·licitant d'asil. Formada per dues mares, lluitadores pels drets del col·lectiu al seu país d'origen, i pels seus dos fills de 10 i 2 anys, la família s'ha vist obligada a fugir i buscar refugi a Espanya. 

Actualment, els serveis d'ajuda estan col·lapsats, i la família es troba en una situació crítica per poder cobrir les seves necessitats bàsiques.

Per aquest motiu, l'FLG llancem una col·lecta de diners, que seran donats en la seva totalitat a ACATHI, i que seran utilitzats  per pagar el menjar i medicaments, i poder tirar endavant fins que les institucions puguin donar una resposta adequada a la seva situació.

Donada la urgència de la situació qualsevol quantitat serà d'ajuda. Es tracta d'una família LGTBI en situació de risc, i qualsevol aportació suposa un gran suport.

----

La FLG-Asociación de Familias LGTBI  somos una asociación que ofrece un espacio seguro de encuentro, acogida, formación y empoderamiento a las familias LGTBI. Fomentamos la normalización de las familias lesbianas, gais, bisexuales, transgénero e intersexuales, en todos los ámbitos de la sociedad, y trabajamons para la completa igualdad de derechos y obligaciones de las familias y sus infantes.

Hace 3 setmanes, supimos por parte de ACATHI  de la situación urgente de una familia LGTBI solicitante de asilo. Formada por dos madres, luchadoras por los derechos del colectivo en su país de origen, y por sus dos hijos de 10 y 2 años, la familia se ha visto obligada a huir y buscar refugio en España.

Actualmente, los servicios de ayuda están colapsados y la familia se encuentra en una situación crítica para poder cubrir sus necesidades básicas.

Por este motivo, la FLG lanzamos una colecta de dinero que serán donados en su totalidad a ACATHI. El dinero recaudado será utilizado para que la familia pueda pagarse la comida y medicamentos, y pueda salir adelante hasta que las instituciones puedan dar una respuesta adecuada a su situación.

Dada la urgencia de las circunstancias, cualquier cantidad será de ayuda. Se trata de una familia LGTBI en situación de riesgo, y cualquier aportación supondrá un gran apoyo.

 

+ Read More

€468 of €500 goal

Raised by 15 people in 3 months
Created April 8, 2019
Families LGTBI
on behalf of Rodrigo Araneda Villasante
Your share could be bringing in donations. Sign in to track your impact.
   Connect
We will never post without your permission.
In the future, we'll let you know if your sharing brings in any donations.
We weren't able to connect your Facebook account. Please try again later.
€30
Anonymous
2 months ago
LB
€20
Luca Barone
2 months ago
CS
€9
Carmen Sánchez
2 months ago
DS
€9
Dory Sanchez
2 months ago
€101
Anonymous
2 months ago
EG
€10
eva gimenez
2 months ago
€25
Anonymous
3 months ago
NR
€9
Núria Rovira
3 months ago
IC
€40
Ingrid Castellon
3 months ago
DA
€10
Daniel Duro del Amo
3 months ago
or
Use My Email Address
By continuing, you agree with the GoFundMe
terms and privacy policy
There's an issue with this Campaign Organizer's account. Our team has contacted them with the solution! Please ask them to sign in to GoFundMe and check their account. Return to Campaign

Are you ready for the next step?
Even a €5 donation can help!
Donate Now Not now
Connect on Facebook to keep track of how many donations your share brings.
We will never post on Facebook without your permission.